Lån utan UC 25 000 – 50 000 kr

Att kunna låna pengar är något som verkligen påverkar mer än vad man kan tro. För det kan vara en räddare i nöden men också vara ett sätt att verkligen hantera en oväntad utgift. Vilket också gör det väldigt viktigt för många att de också kan få ett bra lån med en rimlig ränta. Det finns däremot så pass många olika långivare att det kan vara svårt att veta vad man ska tänka på. För det handlar om att hitta den långivare som kan ge just dig ett bra lån på dina villkor. Ett lån som ser till att du kan hantera oväntade utgifter, köpa det du vill eller använda pengarna på det sättet som passar för just dig.

Lan utan UC 25 000Bildkälla: 123rf.com

 

Det är i slutändan något som gör att samhället kan fungera, att människor kan låna pengar. Den viktigaste faktorn man ska titta på är självklart räntan. Den påverkar väldigt mycket och gör det antingen enkelt eller svårt att få det lånet som passar för en själv. Man kan på det här sättet verkligen också få ett lån som i längden blir betydligt billigare än andra lån. Det handlar om att man ska kunna hitta ett lån på ens egna villkor.

Långivare

Ränta

Maxbelopp

Mobillån

Från 48%

40 000 kr

SmsPengar

Från 51,95%

30 000 kr

Credway

29,33%

30 000 kr

Pluskan

26,82%

30 000 kr


Låna pengar utan UC

Att försöka hitta ett lån utan UC är väldigt viktigt. Framförallt om det ligger i spannet mellan 25 000 och 50 000 kr. En UC har blivit en beteckning på en kreditupplysning, dock måste en sådan göras varje gång man ansöker om ett lån. Det man däremot menar när man säger utan UC, är att kreditupplysningen inte görs hos Upplysningscentralen. Där uppgifterna om ens lån sparas under en väldigt lång tid. Istället ska man då välja en långivare där man inte använder sig av Upplysningscentralen utan istället använder sig av exempelvis Bisnode. På det här sättet kan nämligen vara säker på att det inte syns senare.

Upplysningscentralen visar alla förfrågning som görs under ett par år. Har man då ett par förfrågningar om att få låna pengar, syns detta oavsett om du har fått lånet beviljat eller inte. Vilket kan få det att se ut som att du har lånat väldigt mycket pengar. Vilket verkligen inte är något man vill riskera om det inte behövs. För det handlar i slutändan om att man ska kunna hitta ett lån utan UC på det beloppet som passar en själv.

Att tänka på när du ska ansöka om ett lån utan UC

Det första och allra viktigaste är att alltid jämföra olika lån mot varandra. Det kommer nämligen att göra det mycket enklare för dig att låna pengar till den lägsta möjliga räntan. Se därför till att du verkligen jämför de olika lånen och tittar på både räntan och andra kostnader som uppläggningsavgifter och annat.

Sedan är det också viktigt att du ser till att du uppfyller de krav och villkor som långivaren har. Om du har betalningsanmärkningar och långivaren inte tillåter det, ansök inte om det lånet. Du kommer inte att bli beviljad. Se därför alltid till att du verkligen jämför mellan de olika långivarna på ett bra och effektivt sätt.

 

Kommentarer

+1

Gabriel — Tack för hjälpen

tack vare er artikel har jag lyckats undvika låneföretag som inte skulle gett mig ett lån och istället hittat ett som passar för mig!
+1

Niklas — Visste inte skillnaden

Innan jag läste er artikel, visste jag inte att UC var ett kreditupplysningsföretag utan trodde det betydde en kreditupplysning. Nu vet jag bättre!

Anna — Låna pengar utan UC

Jag kunde efter att jag läst det här faktiskt långa pengar utan UC, något som jag verkligen behövde göra!