Även Skandiabanken finns och de erbjuder lån med en låg ränta

Det kan vara väldigt enkelt att missa hur många långivare som faktiskt finns på marknaden. De allra flesta av oss jämför inte lån och krediter på ett effektivt sätt. Istället ser man hur man inte alls får möjligheten att kunna få ett lån till rimliga villkor. Framförallt om man inte jämför mellan de olika långivare som faktiskt finns och där de allra flesta numera erbjuder lån med låg ränta. Alltför många låntagare väljer istället finansinstitut och det är något som i längden kan bli väldigt kostsamt. För ingen vill behöva riskera att låna pengar till en hög ränta när det finns sådana som erbjuder lån till en låg ränta. Man ska helt enkelt inte underskatta hur viktigt det är att jämföra lån och krediter.

lånBildkälla: 123rf.com

Alla som behöver låna pengar har numera möjligheten att jämföra mellan de lån och krediter som finns. Det är ganska enkelt i och med att internet numera är ett verktyg som kan användas för nästan allt möjligt. Något som också gjort det möjligt att verkligen få ett lån till en väldigt låg ränta. För det är något som i slutändan faktiskt är otroligt viktigt. Ingen vill behöva betala mer pengar än nödvändigt när de lånar pengar. Något som numera inte hellre ska vara ett problem. Dock kan det ta längre tid att ansöka om ett lån ifrån en bank än vad det gör ifrån ett Finansinstitut. Vilket för en del potentiella låntagare kan vara en nackdel. Man vill verkligen inte riskera att hamna i en situation där man behöver låna pengar direkt men inte har möjligheten. Därför ska man se till att man verkligen får den största möjligheten att låna pengar från en bank som erbjuder lån med låg ränta.

Skandiabanken

Skandiabanken lanserades under 1994 och är ett dotterbolag till försäkringsbolaget Skandia. De erbjuder alla banktjänster man kan behöva. Bland dessa återfinns ett förmånligt privatlån där du kan låna mellan 20 000 och 300 000 kr utan säkerhet. Du kan själv avgöra återbetalningstiden som ligger på mellan 1 och 10 år. Lite under det vanliga då det brukar vara upp till 12 år. Räntan ligger för närvarande på 6,79%.

För att kunna låna pengar hos Skandiabanken måste du uppfylla följande krav:

  • Minst 18 år gammal.
  • Årsinkomst på minst 300 000 kr.

Skandiabanken har ingen uppläggningsavgift för sina lån. Du får dock inte låna mer än 30% av din årsinkomst. Det innebär att det är något att tänka på innan du ansöker om ett privatlån hos Skandiabanken. För att kunna ansöka om ett privatlån måste du vara kund i banken. Du kan använda dig av ditt bank-id för att sköta hela processen. Vilket gör det smidigt och enkelt att ansöka om lånet.

 

Kommentarer

Andreas — Lånade pengar

Skandiabanken hjälpte mig när jag behövde låna pengar, vilket verkligen var något positivt.
+1

Linus — Skandiabanken löste mina problem

Hade inte hört talas om Skandiabanken tidigare men efter att ha läst på den här sidan valde jag att använda mig av dem.