Inte enbart storbankerna erbjuder lån med låg ränta

Det är inte bara storbankerna som erbjuder lån med låg ränta till sina kunder. Vilket är något som man verkligen ska se till att hålla reda på. För man vill verkligen kunna få det bästa möjliga lånet som man kan få. Allt för att man inte ska riskera att behöva betala mer än vad som faktiskt är nödvändigt. I slutändan är det nämligen väldigt enkelt att hamna i en situation där man ständigt betalar mer än vad man egentligen hade behövt. Nedanför hittar du mer information om två långivare som verkligen erbjuder möjligheten att låna ut pengar till en låg ränta. Trots att de inte är storbanker och därmed inte alls har samma möjligheter att göra det. Åtminstone är de det man alltid har trott.

HandvskaBildkälla: 123rf.com

Ikano Bank

Ikano Bank grundades år 1995 och bedriver sin verksamhet genom internet, till skillnad mot de flesta andra bankerna som har olika kontor. Grundaren av banken är samma som för IKEA. Du kan därför känna dig trygg och säker när du använder dig av Ikano Bank för ditt privatlån. De erbjuder dig möjligheten att låna mellan 10 000 och 350 000 kr. Räntan sätts individuellt men ligger för närvarande på mellan 4,15 – 15,94%. Hela din ekonomiska situation tas i beaktning när du skickar in din låneansökan. Hos Ikano Bank får du dessutom besked direkt på din ansökan. Något som inte är speciellt vanligt när det gäller lån med låg ränta.

För att kunna låna pengar hos Ikano Bank måste du uppfylla följande villkor:

  • Över 18 år.
  • En fast årsinkomst på minst 125 000 kr.
  • Inga betalningsanmärkningar.
  • Du godkänner Ikano Banks lånevillkor.

Om just du kan få ett lån eller inte bestämd utifrån dina ekonomiska förutsättningar. Du kan därför uppfylla kraven och bli beviljad eller nekad. Detta beror helt på den samlade ekonomiska bilden.

ICA Banken

Alla känner till livsmedelsbutiken ICA och sedan 2001 har de även tillstånd att bedriva bankverksamhet. De är visserligen inte en av storbankerna i Sverige men de erbjuder alla tjänster man förknippar med en bank. Det gör att man även kan hitta fantastiska lån med låg ränta hos ICA Banken. Något som trots allt är det allra viktigaste. Privatlån hos ICA Banken ligger på mellan 20 000 och 500 000 kr. Avbetalningstiden är på mellan 3 och 15 år. Det är en avbetalningstid som är ganska ovanlig men som dock inte är unik. Räntan sätts individuellt baserat efter dina ekonomiska förutsättningar men ligger mellan 3,84 – 11,95%.

Kraven du måste uppfylla för att bli beviljad ett lån hos ICA Banken:

  • Fyllt 18 år.
  • Fast inkomst från arbete eller pension.
  • Inga betalningsanmärkningar.

Om du blir beviljad lånet eller inte beror på hur din ekonomiska situation ser ut. Dock måste du uppfylla de här grundkraven för att kunna bli beviljad ett lån med låg ränta. Hela ansökningsprocessen sköts på ICA Bankens hemsida och du använder dig då av ditt bank-id. Svar på din ansökan får du ganska omgående. Vilket gör hela processen både enkel och smidig. Något som alltid är viktigt i slutändan.

Kommentarer

Erik — ICA Banken

Tack vare er artikel valde jag att låna pengar från ICA Banken och är väldigt nöjd med det, tack så mycket!

Rebecka — Enkelt att låna

Ikano bank gjorde det enkelt för mig att låna pengar snabbt och enkelt. Tack gode gud för det då jag verkligen behövde det.

Du saknar behörighet för att posta kommentarer. Du kanske måste registrera dig på webbplatsen?