Använd långivare men även jämförelsetjänster för privatlån

Det finns både långivare där man kan låna ifrån direkt men det finns även jämförelsetjänster för lån och krediter. Något som gör att man med en enda kreditupplysning kan jämföra mellan upp till 30 olika långivare direkt. Vilket gör att banker och finansinstitut slåss om att erbjuda dig ett lån som passar för dina krav och villkor. Något som tidigare inte var speciellt enkelt att få möjligheten till.

Zmarta.se är inte en vanlig bank utan en jämförelsetjänst för olika banker och finansinstitut. Sidan drivs av det kända företaget Freedom Finance. De ger potentiella låntagare möjligheten att verkligen jämföra mellan olika låneerbjudanden på ett sätt som vanliga banker inte kan göra. Du slipper ansöka om ett lån på flera olika banker för att hitta den bästa räntan. Istället sköter Zmarta.se allt detta åt dig. För det är i slutändan det som är det allra viktigaste.

SEKBildkälla: 123rf.com

På Zmarta.se kan du enkelt jämföra mellan 30 olika långivare och det görs enbart en enda kreditupplysning. Vilket minskar antalet förfrågningar du får på din kreditupplysning. Du kan även här se bankerna konkurrera om att låna ut pengar till dig, istället för att du ska jaga efter dem. Zmarta.se jämför lån och krediter på mellan 5000 och 600 000 kr.

För att kunna ansöka om ett lån via Zmarta.se måste man uppfylla följande krav:

  • Minst vara 18 år gammal.
  • Ha en årsinkomst på över 100 000 kr.
  • Inga obetalda skulder hos Kronofogden.

Zmarta.se har därmed inga begränsningar för den som vill kunna låna pengar trots betalningsanmärkningar. Hela processen sköts enkelt och effektiv. Allt sköts på deras hemsida och du använder dig självklart av ditt bank-id för att snabba på ansökningsprocessen.

Bynk.se

Gör som många andra och Bynka istället för att banka. Du slipper krångel och besök på banken utan allt sköts via antingen deras hemsida eller deras app. Något som innebär att du alltid kan sköta ditt privatlån och få en klar översikt över dina kostnader på ett enkelt sätt. Bynk grundades redan 2016 och står under Finansinspektionens tillsyn. De erbjuder ett privatlån på mellan 10 000 och 300 000 kr. Räntan sätts individuellt och ligger på mellan 3,95 och 19,95%.

Kraven som finns för att låna pengar hos Bynk.se:

  • Vara mellan 20 och 70 år.
  • Minst en årsinkomst om 120 000 kr.
  • Sakna betalningsanmärkningar.
  • Har mobilt bank-id.

På Bynk.se gör du din ansökan om ett lån och signerar sedan den ansökan med hjälp av ditt bank-id. Besked på din ansökan får du direkt. I appen kan du sedan sköta lånet, anpassa avbetalningstiden, pausa betalningar, utöka ditt lån eller betala av när det passar dig. Allt för att du enkelt och smidigt ska kunna få den bankupplevelsen du förtjänar. För det är trots allt det viktigaste i slutändan.

Kommentarer

+1

Nils — Bynk är bäst

Att bynka är verkligen både roligt och enkelt. Kunde snabbt få ett lån, sedan sköter man allt via appen, både avbetalningar, förlängningar och annat!

Anna — Zmarta hjälpte mig

Att hitta ett bra lån är aldrig enkelt, man får helt enkelt leta runt. Eller så väljer man att använda Zmarta och få erbjudanden från alla långivare som vill låna ut pengar till en, det var vad jag gjorde och det var väldigt enkelt!

Du saknar behörighet för att posta kommentarer. Du kanske måste registrera dig på webbplatsen?